ACIDOPHILUS PLUS


Prehransko  dopolnilo z aktivno kulturo mlečnih bakterij

 

60 KAPSUL

 
KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Mikroorganizmi, ki jih naravno potrebujemo in jih imenujemo mlečne bakterije, živijo v našem prebavnem traktu, kjer skrbijo za zdravje prebavil. Te mlečne bakterije namreč pomagajo našemu telesu tvoriti vitamine skupine B in nas varujejo pred bakterijami, povzročiteljicami nekaterih bolezni, prebavljajo laktozo, ki je mnogi ljudje ne prenašajo, ter prispevajo k učinkovitejšemu delovanju imunskega sistema. Te “prijateljske” mlečne bakterije so pomembne, saj zavirajo razmnoževanje škodljivih mikroorganizmov. Normalno ravnovesje mlečnih bakterij v telesu lahko porušijo neprimerna prehrana, bolezni, driska, antibiotiki, zdravila ali alkohol.

OPIS IZDELKA

GNLD-jev Achidophilus Plus je prehransko dopolnilo z blagodejnimi črevesnimi bakterijami, ki združujejo moč petih milijard laktobacilov, s tehnologijo, ki je potrebna za zaščito teh mikroorganizmov pred želodčno kislino. Tako le ti živi prispejo v črevo, kjer opravijo svoje koristno delovanje in pomagajo prebavnemu sistemu, da deluje na najboljši mogoč način. Navodilo za uporabo: 1 kapsula dnevno..

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Izdelan iz polnovrednih živil: Izdelek vsebuje koristne bakterije iz mlečnih
izdelkov, ki ohranjajo zdravo ravnovesje mikroorganizmov v prebavnem traktu.
Širok spekter bakterij: Zagotavlja enako število petih različnih skupin koristnih
bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino: lactobacillus acidophilus, lactobacillus
bulgaricus, lactobacillus paracasei, bifidobacterium animalis in streptococcus
thermophilus. Koncentriran izdelek: Vsebuje število koristnih bakterij primerljivo z 10 porcijami jogurta ali 5 porcijami mleka z aktivno kulturo Acidophilus.
Zagotovljeno delovanje: Vsaka kapsula zagotavlja telesu vsaj pet milijard živih
mikroorganizmov. Izdelan iz aktivnih kultur: To je enkraten sistem za zaščito, saj zagotavlja, da čim večje število živih bakterij preživi v želodčni kislini in prispe do črevesja, kjer lahko delujejo.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji