TRE

Esenca vitalnosti. Več kot sok! Polifenoli!

 

                                                                          ZLOBNA DVOJČKA STARANJA IN BOLEZNI

REŠITEV

 

POLIFENOLI
Fenolna kislina

Antociani  Antocianidi
Katehini
Proantocianidini
Flavonoidi
Izoflavoni
Resveratrol
Punikalagini
Elaginska kislina


TRE JE BIOAKTIVNA PREHRANSKA ESENCA,

     
ki ponuja poživljajoče bogastvo narave. TRE je več kot sok, je napitek iz izbrane skupine edinstvenega sadja, ki zagotavlja moč in je naravno bogat z bioaktivnimi sestavinami, imenovanimi polifenoli, z izjemnim učinkom na zdravje. Znanost je dokazala, da imajo polifenoli številne, zelo pomembne vloge pri ohranjanju in spodbujanju dobrega zdravja. Raziskave kažejo tudi, da pomanjkanje ali odsotnost polifenolov v naši prehrani pospešuje proces staranja in povečuje tveganje za bolezni. Če pa jih je v naši prehrani dovolj, se proces staranja upočasni in tveganje za bolezni zmanjša. Standardizirana raznolikost hranilnih snovi v TRE-ju je v skladu z načrtom za človeško prehrano.

TRE JE

 

Močan in edinstven, kombinacija najčistejših ekstraktov granatnega jabolka, acai jagod in zelenega čaja, skupaj z GNLD-jevo zaščiteno Inflox mešanico jagodičevja, obogaten z resveratrolom in alfa-lipoično kislino ter zaslajen z naravnimnektarjem kaktusa agave.
Močan, s standardiziranimi količinami aktivnih sestavin - punicalagin iz granatnih jabolk in polifenoli iz zelenega čaja. Koncentriran in odličnega okusa - že s prvim požirkom boste začutili osvežujoč okus in krepilno moč. Zdrav in dober - TRE je poživljujoča esenca, ki ne izziva glikemijske reakcije.


Edinstven: Kombinacija najčistejših ekstraktov iz granatnih jabolk, acai jagod in zelenega čaja, skupaj z našo zaščiteno mešanico jagodičevja Inflox, je še dodatno obogatena z resveratrolom in alfa-lipoično kislino ter naravno slajena z nektarjem kaktusa agave. Močan: Standardizirane količine aktivnih sestavin kot sta punicalagin iz granatnih jabolk in polifenoli iz zelenega čaja, ob vsakem zaužitju zagotavljajo pravo mero najmočnejše bioaktivne esence. Pridobljen iz širokega spektra močnega supersadja: Tre zagotavlja raznolikost hranilnih snovi, ki jih naše telo potrebuje, natanko tako, kot si je to zamislila narava! Razvil in ustvaril ga je GNLD-jev Znanstveno – svetovalni odbor: Svetovno priznani znanstveniki, strokovnjaki na področju razvijanja znanstveno dokazanih izdelkov, ki temeljijo na polnovrednih živilih. Okusen in koncentriran: Že pri prvem požirku boste začutili osvežitev in krepilno moč aktivnih sestavin za dolgo in dobro življenje. Zdrav in pameten: Osvežujoč napitek, ki ne povzroča glikemijske reakcije.


 


 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji